ar 

 Invitație

asas 
 ince cscba   incda

 Academia Română, prin Institutul Național de Cercetări Economice “Costin C. Kirițescu” și Centrul de Studii și Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică “Acad. David Davidescu”, Academia de Științe Agricole și Silvice “Gheorghe Ionescu-Șișești” și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, vă invită să participați la Conferința Științifică Internațională:

“Impactul schimbărilor climatice asupra biodiversității agrosilvice

Data desfășurării evenimentului: 14 aprilie 2022, ora 9:30.

Locul desfășurării evenimentului: Casa Academiei Române, Aripa de Est, Parter, Sala de Consiliu INCE “Costin C. Kirițescu”, Calea 13 Septembrie nr.13.

Modul de susținere hibrid: - în plen: fizic/online;

                                               - postere: fizic/online.

Termene limită: 15 martie 2022 – trimiterea rezumatelor;

                             1 aprilie 2022 – trimiterea lucrărilor în forma extinsă.

Pagina WEB a conferinței: https://agroforest-bio.incda-fundulea.ro

Adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., unde vor fi transmise toate documentele.

Rugăm participanții să precizeze modul de susținere (fizic/online) și să respecte datele limită pentru trimiterea materialelor. Rezumatele vor fi prezentate în limbile română și engleză, iar lucrările în forma extinsă în limba engleză.
Lucrările care întrunesc condițiile de calitate după evaluare vor fi publicate în volum, la o editură recunoscută sau într-o revistă cotată ISI, cu factor de impact.

 Prof. univ. dr. Gabriel Popescu
Director,
Centrul de Studii și Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică “Acad. David Davidescu”